KLAPKY NA OČÍCH

18.04.2012 11:44

Reakce na článek v tisku

 

Klapky na očích musí mít člověk, který napsal řádky se vznosným titulkem „Charakterní řešení Petra Nečase“., tedy Libor Lukáš, statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje.

Na počínání premiéra Nečase totiž není vůbec nic charakterního (a nechci se zabývat jeho asociální politikou tupých škrtů, které dopadají jak morové rány na normální lidi). Pokud Petr Nečas nadále sedí v koalici s představiteli Věcí veřejných proto, aby se zuby nehty udržel na své židli, tak na jeho počíná nevidím nic charakterního. Ba naopak. A pokud by pan premiér byl charakter, tak měl po pátečním (byť nepravomocném) rozsudku a následných vyjádřeních Víta Bárty bouchnout pěstí do stolu a říct DOST! Bohužel, neučinil tak a jede v koaliční zchromlé trojce dál.

A slzy do očí mi vehnala závěrečná slova pana Lukáše, v nichž děkuje Petru Nečasovi za obyvatele Zlínského kraje. Opravdu dojemné. Chtěl bych v této souvislosti pana náměstka požádat, aby se nezaštiťoval občany Zlínského kraje. Ať hovoří za sebe, případně členy ODS. A možná by nebylo od věci, sundat si klapky z očí (a vyndat si špunty z uší), aby pan náměstek viděl a slyšel, jak se na počínání pana premiéra dívají normální občané Zlínského kraje.

 

 

Josef Smýkal

Poslanec

Parlament České republiky